• Iber Lengua logo

Liever niet fysiek in de klas? Volg online les bij Iber Lengua.

Liever niet fysiek in de klas? Volg online les bij Iber Lengua. Maatwerk taaltrainingen maar dan op afstand en Corona proof.

Iber Lengua verzorgt al 30 jaar zakelijke taaltrainingen en als daarbij één zaak steeds duidelijker wordt, dan is het wel dat flexibiliteit in planning betere resultaten oplevert dan het traditionele concept van groeps-les in een vaste klas op een vaste avond.

De werkagenda is tegenwoordig onvoorspelbaar en afspraken, beurzen en buitenlandse reizen bedreigen de voortgang van de cursus. De klas gaat door en de hoeveelheid in te halen werk neemt toe. Niet zelden gebeurt het dan ook dat de cursist uiteindelijk de strijd opgeeft en de cursus niet afmaakt. Zelfs de beroemde spoedcursussen van een week zijn niet altijd de beste oplossing omdat niet elke cursist het opnamevermogen heeft om een week lang intensief kennis tot zich te nemen.

Is een onlinecursus dan de beste oplossing?


Bij Iber Lengua heeft de kwaliteit van de cursus de hoogste prioriteit en dat kunnen wij ook bieden bij een online cursus. De training kan online of op locatie gevolgd worden, en zelfs een mix van online en in-company is mogelijk.

Een online les bij Iber Lengua is een interactieve les waarbij de cursisten niet alleen de conversatie doen met de taaltrainer maar ook tijdens de les aan het werk gaan met interactieve leerprogramma’s. Op die manier is een online cursus geen eenrichtingsverkeer maar een samenwerking tussen trainer en cursist.
Daarnaast wordt e-learning gebruikt als aanvulling om het leerproces soepeler te laten verlopen.

Iber Lengua boetseert de planning van de cursus om de agenda van de cursist heen. Het uitgangspunt is daarbij een combinatie van de leermogelijkheden van de cursist en de beperkingen in zijn agenda.

Het is het doel dat telt en de manier om er te komen kan via diverse wegen lopen. In deze Corona-tijden is een online cursus dan de veilige keuze.

Natuurlijk is niet alleen de planning of de online lessen de succesfactor bij een maatwerk taaltraining. De training moet ook aansluiten bij de dagelijkse praktijk van de cursist. De Iber Lengua taaltrainers zijn bekend met de zakenwereld en als het nodig is wordt voor elke cursist branche-specifiek lesmateriaal met vakjargon ontwikkeld.

De nieuwe taal moet voor de cursist voelen als een onmisbaar stuk gereedschap.
Een Italiaanse klant benaderen in het Engels is als een schroevendraaier gebruiken als beitel. Het werkt misschien wel maar is meestal niet de beste oplossing.

Kies daarom voor een maatwerk taaltraining bij Iber Lengua.

Dat is waarom wij zeggen: “Goed gereedschap is het halve werk”.
En Iber Lengua levert het juiste “gereedschap” voor de zakelijke communicatie.

En dat kan zowel online als op locatie.

Voor meer informatie over:

Online cursussen Nederlands

Online cursussen Engels

Online cursussen Duits

Online cursussen Frans

Online cursussen Spaans

Online cursussen Portugees

Online cursussen Italiaans

Online cursussen Andere talen