• Iber Lengua logo

More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Trainingscentrum

Eén van de garanties voor succes van een maatwerk taaltraining is dat deelnemers zich thuis voelen gedurende hun trainingsdagen. Hierbij is een warme atmosfeer van essentieel belang. Een slechte atmosfeer vertaalt zich al snel in een negatief gevoel en dat draagt nooit bij aan het succes van een training. Om deze reden hebben wij extra zorg en aandacht besteed aan de inrichting van onze lesruimtes en kantoren.

Ons doel was eenduidig, het middels de inrichting leveren van positieve energie aan onze deelnemers, trainers en docenten.

Voor de inrichting van onze trainingsruimtes hebben wij gekozen voor het Feng Shui concept. De achterliggende gedachte van Feng Shui, het in balans brengen van de energie van personen met hun omgeving, sluit naadloos aan op onze eigen filosofie.

Personen harmoniseren met hun omgeving. Daardoor kan de juiste inrichting van een ruimte mensen positieve energie en emoties geven. Deze positieve veerkracht is zowel te vinden in de kantoren alsook in alle trainingsruimtes en rustruimtes die voor rust en ontspanning staan.