• Iber Lengua logo

More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Portugees

Fala Português?   Excuse me?

Zoals elk land heeft ook Portugal zijn spelregels. Bij een eerste zakelijk contact vinden Portugezen een persoonlijke kennismaking belangrijk.
Enige kennis van de Portugese taal kan helpen bij het zakelijke contact en is soms zelfs noodzakelijk. De Portugees blinkt niet uit in talenkennis, hoewel de kennis van het Engels over het algemeen veel groter is dan in bijvoorbeeld Spanje.

Braziliaans  Portugees leren?

Alhoewel het in principe om dezelfde taal gaat als het Portugees van Portugal en de talen in principe uitwisselbaar zijn, is het Portugees van Brazilië afwijkend als het gaat om uitspraak en sommige grammaticaregels.

Als u uw Portugees niet alleen wilt gebruiken in Portugal, maar ook in landen als Angola en Mozambique, dan kan het raadzaam zijn om te kiezen voor de Braziliaans-Portugese taalvariant.

U kunt daarom bij Iber Lengua voor uw taaltraining kiezen uit Braziliaans/Portugees en Portugees zoals in Portugal.

Bij Iber Lengua kunt u niet alleen op korte termijn aan de slag met intensieve spoedcursussen of individuele opleidingen maar elk najaar ook met avondopleidingen in kleine groepjes.

Bent u op zoek naar een taaltraining (Braziliaans-)Portugees of wilt u graag weten hoe Iber Lengua u op korte termijn verder kan helpen met uw talenkennis? Neem dan contact op via onderstaande visitekaartje.