• Iber Lengua logo

More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Engels

Do you speak English?   Ben sizi anlamýyorum.

Begin nu met een taaltraining Engels bij Iber Lengua en verbeter gegarandeerd in korte tijd je taalvaardigheden.  

Zakendoen in het Verenigd Koninkrijk betekent in contact komen met een andere cultuur. Over het algemeen verlopen directe contacten tussen Nederlanders en Britten prettig en spreken de meeste Nederlanders de Engelse taal – of denken ze deze te spreken.
In de praktijk blijkt dit een gevaarlijke valkuil te zijn, want er zijn wel degelijk grote verschillen. Omdat culturele misvattingen vaak leiden tot miscommunicatie of irritaties, is het belangrijk om vooraf goede kennis op te doen van de Britse zakelijke gewoonten en gebruiken.

Het Amerikaans-Engels verschilt op veel punten van de Britse standaardtaal. Wees op misverstanden voorbereid en tracht deze te voorkomen. Afhankelijk van de regio is het gesproken Engels voor nieuwkomers niet altijd volledig verstaanbaar. In staten zoals Florida, Texas, New Mexico, Arizona en Californië wordt ook veel Spaans gesproken, de tweede taal in de VS.
Spreek in aanwezigheid van Amerikanen steeds in de Engelse taal, ook als u even communiceert met andere Nederlanders.

Bij Iber Lengua kunt u niet alleen op korte termijn aan de slag met intensieve spoedcursussen of individuele opleidingen maar elk najaar ook met avondopleidingen in kleine groepjes. Een taaltraining Engels kan  ook 1-op-1 online gevolgd worden via zoom of teams. 

Bent u op zoek naar een taaltraining Engels of wilt u graag weten hoe Iber Lengua u op korte termijn verder kan helpen met uw talenkennis?

Neem dan contact op via onderstaande visitekaartje.