• Iber Lengua logo

More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bewaking

 

De Iber Lengua kwaliteitsbewaking

Om onze kwaliteitsdoelstelling te waarborgen werken wij niet alleen intern aan kwaliteitsverbetering en tevreden opdrachtgevers en deelnemers maar wordt onze organisatie ook regelmatig door externe organisaties geaudit.

CEDEO

CEDEO is een objectieve, onafhankelijke organisatie die regelmatig de mate van tevredenheid van opdrachtgevers onderzoekt door middel van een extern klanttevredenheidsonderzoek.
Het CEDEO-certificaat wordt alleen aan organisaties toegekend die een uitmuntend resultaat behalen tijdens deze beoordeling.
Minder dan 10% van de Nederlands opleidingsinstituten is in het bezit van deze CEDEO-erkenning.

In september 2023 hebben wij voor de dertiende keer op rij deze CEDEO-erkenning mogen ontvangen.
Download hier het complete rapport.

NRTO

De NRTO ( Nederlandse raad voor training en opleiding) is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De NRTO heeft een belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden in Nederland. De NRTO is een vanzelfsprekende gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media.
Als lid van NRTO is Iber Lengua gehouden aan de NRTO Gedragscode.

Intern

Intern bewaken wij het kwaliteitsproces door middel van een aantal kwaliteitscontroles waaronder:

Lesverslagen
Van elke les wordt een lesverslag gemaakt door de docent. Dit lesverslag wordt gebruikt voor terugkoppeling naar de cursuscoördinator.

Dit verslag wordt tevens gebruikt om goede begeleiding te kunnen geven aan de docenten en voor bewaking (en het eventueel bijsturen) van het leerproces. Tevens kunnen wij op deze wijze de juiste feedback geven aan onze opdrachtgevers.

Observatielessen
Onze pedagogische supervisor komt tijdens een reguliere les meekijken, proeft de sfeer, en controleert of de docent onze specifieke filosofie en methodiek goed toepast. Deze supervisor behoort tot ons pedagogisch projectteam en heeft als taak om de kwaliteit van de trainingen en ons trainingssysteem te bewaken. Op deze wijze kunnen wij blijven zorgen voor een up-to-date en maatwerk trainingspakket.