EXCELLENT
4 reviews on
Annelies Kamper
Annelies Kamper
13/04/2021
recommends
Wil je op een leuke manier en in een informele sfeer Spaans leren? Kijk dan eens bij Iber Lengua. Ik heb daar net mijn 1e cursus Spaans afgerond. Joana heeft ons (een kleine groep) online les gegeven op een fijne manier, met persoonlijke aandacht en ook veel humor. Genoeg reden voor mij om door te gaan naar de volgende cursus. Ik heb er nu al weer zin in. ✨
Sonja Langner
Sonja Langner
11/06/2019
recommends
Leuke docente en je leert in een hele korte tijd ontzettend veel!
Amina Thompson
Amina Thompson
21/01/2019
recommends
Ik loop nu 6 weken stage bij Iber Lengua en ik geniet er hartstikke van! Leuke collega’s, top docenten en kwaliteit is hier niet te missen. Als je een taal wilt leren kan je dat het beste bij Iber Lengua doen, dan weet je zeker dat je bij het juiste adres bent!
Jasper Bonhof
Jasper Bonhof
13/08/2018
recommends
Aangezien ik nog geen ervaring had opgedaan binnen een internationaal bedrijf, gaf taleninstituut Iber Lengua mij tijdens mijn stageperiode de mogelijkheid om ervaring op te doen in een internationale omgeving. Door deze stage heb ik mijn eerste stappen bij een internationaal bedrijf kunnen zetten. Iber Lengua verzorgt taal-, communicatie-, en cultuurtrainingen voor bedrijven, de overheid en particulieren. Deze trainingen worden niet alleen in het eigen trainingscentrum in Haarlem verzorgd, maar ook in-company door heel Nederland. Van 23 april t/m 29 juni was ik werkzaam als stagiair Junior Accountmanager, waarbij ik me onder andere heb beziggehouden met het geven van informatie aan (potentiële) klanten, het opbouwen en onderhouden van nieuwe accounts, en het beheren en onderhouden van bestaande relaties. Daarnaast heb ik me tijdens mijn onderzoek ook verdiept in de aanwezigheid van Iber Lengua op social media. Tijdens mijn stageperiode bij Iber Lengua heb ik mij op het gebied van communicatie kunnen ontwikkelen en ik raad daarom elke communicatiestudent aan om bij dit internationale bedrijf stage te lopen.
Remigiusz Kurzyńsky
Remigiusz Kurzyńsky
11/07/2018
recommends
Altijd een leuke sfeer en top docenten! Ik raad iedereen Iber Lengua aan 🙂
Marieke Nolet
Marieke Nolet
03/11/2017
recommends
Marie-Agaath Verweij
Marie-Agaath Verweij
01/09/2017
recommends
In de afgelopen weken heb ik een zeer effectieve cursus gevolgd bij Iber Lengua. Les gekregen van een super getalenteerde docente, op maat gemaakte lesmateriaal en 24/7 een goede services. Ik raad iedereen Iber Lengua aan.
Ann Ita
Ann Ita
23/06/2017
recommends
It has been a really nice and enriching experience to do my internship with Iberlengua. I hope you continue doing everything as well as you are doing it now. Danjkewel 🙂
Marjanne van den Boogaard
Marjanne van den Boogaard
03/04/2017
recommends
Ik ben zo blij dat ik een Engelse cursus bij Iber Lengua heb gevolgd. In 6 dagen tijd heb ik veel mogen leren en daar ben ik de leraren en de organisatie dankbaar voor! Het is een echte aanrader!!
Silvie Binken
Silvie Binken
03/04/2017
recommends
Ik heb hier heel erg veel geleerd. Vakkundige docenten die uitgebreid de tijd voor je nemen.