Ons Team

Specialisten in taal en cultuur

U wordt begeleid door ons hele team bestaande uit ruim zeventig docenten, trainers en vertalers die landelijk opereren en vanuit ons kantoor te Haarlem ondersteund worden door een kern van zeven office medewerkers.

U wordt bijgestaan door onze enthousiaste, ervaren en gekwalificeerde (near-) native speakers docenten & trainers. Het leren van een vreemde taal vereist een  intensieve begeleiding en coaching . Door de zeer gedegen voorbereiding en interne trainingen van onze docenten en trainers weten zij als geen ander onze deelnemers te motiveren en te begeleiden. Zo ontstaat er een klimaat waarin u als  deelnemer  nooit hoeft te schromen om hulp of assistentie in te roepen van ons team bij vragen of problemen. Met veel persoonlijke aandacht, humor en enthousiasme wordt u als klant/cursist bijgestaan zonder  de focus op het einddoel van de training te verliezen.

Een werkomgeving scheppen als deze, kan alleen met een uiterst flexibel team dat goed in kan spelen op onverwachte planningswijzigingen en veranderingen. Een mix van goede sfeer met hard werken blijkt in ons geval garant te staan voor een professioneel en vakkundig team.

  Algemeen directeur

  Joana Keur

  Commercieel directeur

  Edwin Keur

  Office Manager

  Manine Koetsier

  Docent begeleidster

  Yvonne vd Weijden

  Administratief medewerker

  Sylvia Keijzer

  Assistent cursuscoördinatie

  Koen Eijsberg

  Medewerker

  Elise van Blitterswijk

  Stagiair ICT

  Dennis Dalmolen

Klantgerichtheid, betrokkenheid en kwaliteit hebben altijd de hoogste prioriteit! “

“Kwaliteit, flexibiliteit en service.”


“Er is altijd een oplossing.”


“Er is altijd een oplossing.”


“Er is altijd een oplossing.”


“Er is altijd een oplossing.”


“Wij spreken de taal van iedere klant!”


“Talenkennis is de deur naar wijsheid.”