Excellent stagebedrijf!

Meest recente beoordeling door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB: “Iber Lengua is een excellent stagebedrijf.”
Vandaag de mening van één van onze stagiaires:

Iber Lengua, waarom?

Waarom heb ik Iber Lengua gekozen als mijn stagebedrijf om mijn eindstage in te doen?

Dat is een goede vraag maar uiteindelijk gaat het om hele simpele dingen. Die zeker niet elk bedrijf onder de knie heeft.
Iber Lengua ziet er van buiten uit als een heel serieus bedrijf dat alleen maar werken is, maar zodra je binnen bent kom je erachter dat het niet altijd zo is.
Het is meer een grote familie, ze weten wanneer ze moeten werken maar ze houden er zeker ook van om lol te hebben.
Communicatie is een van de sterkste punten die je kan zoeken in een stage bedrijf en Iber Lengua heeft dat zeker. Of je nu een werknemer bent, of een stagiair, je wordt behandeld als “part of the team”.

En ander sterk punt dat mij is opgevallen over het bedrijf is de begeleiding die stagiairs krijgen. In sommige bedrijven worden stagiairs in een hoekje van een gebouw gegooid en 2 keer per week gecheckt. Hier heb je dat probleem zeker niet. Je begint elke ochtend met een kick-off met het hele team en een lekker bakkie koffie. Er kan gewoon verteld worden of je wat leuks hebt gedaan en waar je momenteel mee bezig bent op werk en of je wellicht ergens vast mee zit, enzovoort. Verder checkt mijn stagebegeleider vaak bij mij of het goed gaat, of ik hulp nodig heb, of wat de voortgang is, en kan ik hem vragen stellen wanneer ik dat nodig zou hebben omdat wij in hetzelfde kantoor zitten in plaats van verschillende ruimtes. Mijn begeleider heeft vele projectideeën dus je hebt altijd wat te doen en je zal je hier dus niet snel vervelen.

Kort samengevat: Iber Lengua is een bedrijf voor mensen die echt wat willen leren. Ze hebben vele projecten, ze kijken ook naar je schoolopdrachten en passen de projecten daaropaan. Een bedrijf vol aardige, enthousiaste werknemers en een leuke werksfeer. Ik vind Iber Lengua een top bedrijf en zal mensen zeker aanraden om hier stage te lopen

– E.Singh

(Application development)

 

Screen Shot 10-15-19 at 03.56 PM