Iber Lengua mag zich al lang NRTO-keurmerk waardig noemen.

Iber Lengua heeft deze week het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit op de opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

Een onafhankelijke, erkende instelling heeft tijdens een onderzoek vastgesteld dat Iber Lengua voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee kan Iber Lengua aantonen dat zij voldoet aan de hoge eisen voor  transparantie over producten en diensten, effectieve dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

‘’De visie van Iber Lengua is ons te onderscheiden door het beste en niet noodzakelijkerwijs het grootste opleidingsinstituut te zijn op het gebied van taal- & cultuurtrainingen, dit keurmerk onderstreept de kwaliteit die essentieel is in onze dienstverlening. Alleen daardoor kunnen wij onze unieke kwaliteitsgarantie, die leidt tot een 100% ROI, afgeven en hanteren‘’, vertelt directeur Joana Keur van Iber Lengua.

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder
Opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk staat in de opleidingenmarkt voor een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut.

Over werkwijze Iber Lengua
U wordt op uw wenken bediend. De trainingen worden 100% op maat gemaakt en afgestemd op uw bedrijf, uw functie en uw persoonlijke wensen. Want laten we eerlijk zijn : uw wensen zijn niet dezelfde als uw collega’s of concurrenten. Het doel van Iber Lengua is om  de kennis van de taal en uw taalvaardigheid te vergroten, maar ook inzicht & training te geven in de omgangsvormen tussen u en uw anderstalige doelgroep, collega’s of relaties. Iber Lengua beschouwt een training pas als geslaagd als u de gestelde doelen heeft behaald.

Spaans 08